Domů jste si přinesli svůj nový a krásný autopotah na míru a už se nemůžete dočkat, až jej nasadíte na autosedačky. Vytahujete z obalu díl po dílu a najednou ztrácíte pojem o tom, co patří kam a jak tento potah nasadíte. Nevěšte hlavu. Připravili jsme pro vás manuál, díky kterému by to měla být hračka.


1. Nejdříve si z obalu vyložte jednotlivé díly autopotahu a rozdělte si je podle předních a zadních dílů, sedáků a opěrek.

2. Než začnete oblíkat autopotahy, musíte sejmout hlavové opěrky (v případě, že nejsou na pevno přidělané v opěradle).

3. Poté můžete nasadit jednotlivé díly na sedadla a opěradla, pro které jsou určena. Zda jde o pravé či levé opěradlo zjistíte podle umístění bočního airbagu, který je označen štítkem. Abyste dosáhli dokonalého vzhledu, zasuňte autopotah předních sedadel pod plastové kryty na bocích sedadel.

4. Aby potah perfektně seděl, použijte připínací háčky, které jsou součástí balení. Potah vždy potahujte tahem za látku, nikoliv za gumičky, ty slouží pouze k upnutí potahu k sedadlu. Gumičky můžete napnout a zaháčit o cokoliv co ze spodu sedadla najdete a nebo pomocí připínacích háčků.

5. Potah by měl sedět přesně podle střihu vašich sedadel, pokud se potah jakkoliv vlní či krabatí, musíte jej ještě přitáhnout.

6. Na závěr nasadíte potah na hlavové opěrky, které opět přiděláte do opěrek.

 

Doporučení a upozornění

V případě, že váš autopotah nebude řádně navlečen, hrozí, že bude dříve poškozen a jeho životnost nebude tak dlouhá. Špatně navlečený autopotah se při nastupování a vystupování z auta bude shrnovat, krčit a lámat, čimž bude kazit vzhled vašeho interiéru vozidla.

 

Autopotahy můžete prát jak ručně, tak i v pračce a to při teplotě 30°C.

 

Chcete nechat montáž autopotahů na odbornících a jste z Ostravy či jeho okolí? Tak si nechte autopotahy obléct od našich zaměstnanců v naší kamenné prodejně v Ostravě-Vítkovicích. Cena obleknutí autopotahů do osobního automobilu je 700kč vč. DPH.